Graa Vin

Brands

michaeldavidwinery_large

Michael og David Phillips er 6. generation af vindyrkere på Phillips Farms, hvis historie begynder i 1860’erne lige efter borgerkrigen, hvor Andrew Harshner og hans hustru Lucille slog sig ned og erhvervede 160 acres god landbrugsjord. I begyndelsen dyrkede man udelukkende grøntsager, men de optimale klimaforhold betød, at man senere etablerede store områder som deciderede frugtplantager, hvor også vindruer indgik.

I dag omfatter Phillips Farms ca. 650 acres (ca. 260 ha), som frembringer 600.000 kasser 1. klasses vine på grund af den optimale beliggenhed ved Mokulumne River i Sierra Nevada bjergene. Heraf er ca. 300.000 kasser Seven Deadly Zins  (en stigning på 15 %).

Brødrene udvikler hele tiden nye vine og dyrkningsmetoder. De er meget optaget af kun at benytte sig af naturlige dyrkningsmetoder og at holde brugen af kemikalier til et absolut minimum. De har modtaget talrige medaljer og anerkendelser for deres produkter og dyrkningsmetoder.
På adressen 4580 West Highway 12 i Lodi Californien findes et af USA’s mest spændende Tasting Room.
Selv den mest kræsne gane kan finde sin favoritvin, som spænder fra lettere stilfulde hvidvine til kraftfulde rødvine som f.eks. Earthquake Petite Sirah.
Kommer du forbi må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af både vinene og den uhøjtidelige atmosfære som er kendetegnende for Michael & David.
Der er åben alle ugens 7 dage fra 10:00 til 17:00, med sidste udskænkning kl. 16:30.
Hvis vejret er godt (og det er det jo altid i Californien) er du velkommen til at tage vinen med ud i vingårdens picnic område, som er et familieområde med sin helt egen charme.

Besøg Michael & Davids hjemmeside.